Home | Producten | Contact

1 2 3 4
1 2 3 4  
Webdesign: Actievepromotie.nl
Havens Draversbrok

Draversbrok

 

Draversbrok is een natuurlijke en complete prestatiebrok voor alle typen sportpaarden. Lichtverteerbaar met véél beschikbare energie en een laag eiwitgehalte. Daardoor zorgt Draversbrok voor een optimale conditie en vitaliteit, ook bij een geringe voergift.

Basis-Sportbrok

 

Havens Basis-sportbrok is een algemene conditie- en onderhoudsbrok voor paarden en pony’s die licht tot gemiddeld moeten presteren. Het heeft een gematigd energiegehalte, maar tegelijkertijd goed verteerbare eiwitten en ruim voldoende vitaminen, mineralen en microcomponenten voor een natuurlijke en gezonde basisconditie.

Havens Basis-sportbrok

5-GranenMix

 

Vooral in granen zitten veel geschikte en nuttige energie-elementen. Voor het leveren van prestaties is energierijk voer onontbeerlijk. Havens 5 Granen-Mix levert de broodnodige natuurlijke energie voor uw paard.

Havens 5 granen mix

Kentucky Lite E

 

Kentucky Lite E. Is een speciaalvoer met zwarte haver voor paarden die intensief worden getraind. Het is bijzonder rijk aan koolhydraten en heeft een verhoogde vitaminering. Bovendoen is het uiterst eiwitarm en bevat het extra soya-olie Kentucky Lite E. Zorgt ervoor dat de glycogeenreserve (de brandstof voor piekprestaties) Optimaal wordt aangevuld. Paarden drogen er beter van op en worden harder op de benen.

Havens Kentucky Lite E