Home | Producten | Contact

1 2 3 4
1 2 3 4  
Webdesign: Actievepromotie.nl

Reform Kruiden Muesli

 

Reform-Kruiden-Muesli is een natuurlijk sportmuesli op basis van ontsloten granen, lucerne en wortelvlokken, extra aangevuld met natuurkruiden en etherische oliën. Hierdoor wordt de spijsvertering gestimuleerd en worden weerstand en conditie verbeterd door de florasturerende werking van de etherische oliën.   

Havens Reform kruiden

Power-Plus Mix

 

Havens Power-Plus mix is een zeer energierijke graanmengeling voor het behalen van toppresties in de wedstijdsport zoals: dressuur, springen, draf- en rensport en endurance. Het is eiwitarm en uiterst licht-verteerbaar. Juist als kracht-explosies worden gevraagd is Haven Power-Plus Mix ideaal. Het geeft extra kracht op het juiste moment, zonder dat het paard onhandelbaar wordt.

Havens Power Plus mix

Sport-Muesli

 

Havens Sport-Muesli is een allround paardenmengeling met een hoge verteerbaarheid en een laag eiwitgehalte. Het bevat o.a. Maïs- en gerstvlokken, geplette zwarte haver en lucerne en is een prestatie-muesli (te vergelijken met DraversBrok, de algemene prestatiebrok).

Havens Sport Muesli

Kuni-Hobby Pro

 

Allround konijnenkorrels (3mm korrels). Met goed verteerbare en plantaardige eiwitten en energierijke, lichtverteerbare koolhydraten. Het voer is zeer smaakvol en bevordert de vruchtbaarheid, een homogene groei en algehele conditie. De hoge vitaminering ondersteunt het natuurlijke immuumsysteem en weerstand tegen ziektes.

Havens konijnenvoer